zrušit

Váš košík


Žádné produkty v košíku

cena celkem0 Kč

Přejít do košíku

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu: www.alori.cz společnost Alori Nano Solution s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Společnost Alori Nano Solution s.r.o. je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOU) pod registračním číslem 00069978.

Vaše data uváděná při nákupu (jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, aj. (dále společně vše jen jako „osobní údaje“), jsou důvěrná, jsou chráněna a nejsou přístupná cizím osobám, výjimkou jsou přepravní společnosti, partneři v oblasti služeb zákaznické podpory (např. heureka.cz - služba Ověřeno zákazníky) a externí účetní kancelář. Zpracováním osobních údajů zákazníků může provozovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Osobní údaje budou použity pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, příp. k marketingovým aktivitám vč. obchodních sdělení. Souhlas s uchováváním osobních údajů je na dobu neurčitou.

Odstranění osobních údajů

Na žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost Alori Nano Solution s.r.o. je již nadále nebude zpracovávat.

Napište nám email nebo nás písemně kontaktujte:

Alori Nano Soluton s.r.o.

Koželužská 20

779 00 Olomouc

Email: info@alori.cz

Odhlášení zasílání informačních emailů

Pokud chcete odstranit Vaši emailovou adresu z naší databáze pro zasílání novinek, apod., naleznete v těle emailu ve spodní části možnost odhlášení odběru. Po kliknutí na tuto možnost bude Váš email vyřazen.

Nebo nám napište na info@alori.cz a my Váš email odstraníme.

Chcete se stát našim
partnerem?

Vyzkoušeli jste naše produkty a byli jste s nimi spokojeni? Jste podnikaví a rádi komunikujete s lidmi?

Staňte se našimi partnery a vydělávejte spolu s námi.

affiliate program
Nahoru